Najlepiej spożyć przed: data i numer partii nadruk na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Sos słodko – kwaśny Jamar to inspiracja kuchnią chińską, która doda egzotycznego i głębokiego smaku każdej potrawie obiadowej.
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Jesteśmy uznanym w Polsce i Europie producentem przetworów warzywnych i owocowych. Od samego początku stawiamy na jakość i naturalny smak naszych produktów. Bogate doświadczenie rynkowe pozwala nam każdego dnia odpowiadać na zmieniające się potrzeby konsumentów. Mamy świadomość znaczenia jakości surowców, z których produkujemy nasze przetwory, dlatego stale rozwijamy naszą firmę, kierując się trendami proekologicznymi.
Sos słodko-kwaśny. Sos warzywny z kawałkami ananasa. Produkt pasteryzowany.
woda
marchew (9 %)
cebula (8,8 %)
cukier
pulpa pomidorowa (7,2 %)
koncentrat pomidorowy (5,1 %)
papryka czerwona (4 %)
papryka zielona (4 %)
przecier jabłkowy
ocet spirytusowy
ananas (3 %)
skrobia modyfikowana
pędy bambusa (1,8 %)
sól
przyprawy
zioła
substancja zagęszczająca: guma guar
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Energia | 268 kJ / 63 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 14 g |
- w tym cukry | 11 g |
Błonnik | 0,9 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 1,3 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 520
szybkie i łatwe danie
zawiera witaminę C, A, witaminy z grupy B
zawiera witaminy z grupy B
zawiera wapń, magnez, fosfor i potas
Rozmiar opakowania: 520
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.
Albertów 69,
42-165 Lipie
www.jamar.pl