Najlepiej spożywać po podgrzaniu, używając do dań z ryżem.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii podane na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Sięgnij po więcej inspiracji
facebook.com/JamarKochajEnergie
instagram.com/jamar_kochajenergie
Sos słodko – kwaśny Jamar to inspiracja kuchnią chińską, która doda egzotycznego i głębokiego smaku każdej potrawie obiadowej.
Jamar Z pasji do warzyw i owoców
Jesteśmy uznanym w Polsce i Europie producentem przetworów warzywnych i owocowych. Od samego początku stawiamy na jakość i naturalny smak naszych produktów. Bogate doświadczenie rynkowe pozwala nam każdego dnia odpowiadać na zmieniające się potrzeby konsumentów. Mamy świadomość znaczenia jakości surowców, z których produkujemy nasze przetwory, dlatego stale rozwijamy naszą firmę.
Sprawdź nasz przepis na kurczaka w sosie słodko-kwaśnym.
Składniki: olej do smażenia, 400 g piersi z kurczaka, sos słodko-kwaśny Jamar, 300 g ryżu, opcjonalnie sezam.
Przygotowanie:
Pokrojone w kostkę mięso smaż przez 7 minut na mocnym ogniu. Dodaj sos i podgrzej całość. Gotowy sos wyłóż na ugotowany ryż. Całość możesz posypać prażonym sezamem. Smacznego!
Sos warzywny z kawałkami ananasa. Produkt pasteryzowany.
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 520
Cechy: szybkie i łatwe danie
Rozmiar opakowania: 520
Jednostka (tekst opisowy): g
Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku: Na kuchence: otwórz słoik, przełóż sos do garnka, podgrzej na małym ogniu, regularnie mieszając. Od temperatury otoczenia
Odgrzać w kuchence mikrofalowej: W mikrofali: otwórz słoik, przełóż sos do odpowiedniego naczynia, podgrzej w kuchence mikrofalowej, wymieszaj przed degustacją. Od temperatury otoczenia