BioLife Tofu naturalne bio 200 g

Nowy produkt

14,99 zł

5901785342673

szt

Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze chłodniczej do 3 dni.
Ekologiczne, naturalne Tofu firmy BioLife charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością soi oraz białka. Ze względu na zastosowanie odpowiednich procesów produkcyjnych, oryginalnie zapakowane Tofu nie wymaga przechowywania w lodówce i ma długi termin ważności. Jednocześnie uzyskanie przez nasze Tofu certyfikatu Bio gwarantuje, że na żadnym etapie produkcji nie były używane konserwanty i jest wolne od GMO. Tofu idealnie nadaje się do dań kuchni azjatyckiej, do zapiekania z warzywami oraz przede wszystkim jako substytut mięsa dla osób na diecie wegańskiej.
Tofu naturalne bio. Produkt Sterylizowany.
Produkt może zawierać: sezam, łubin.
Jednostka miaryszt
ekstrakt z ziaren soi bio 92 %
kwas: kwas cytrynowy (koagulant)
woda
sól
Może zawierać: łubin, sezam
Zawiera: soja
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
konserwanty: Nie zawiera
Wartość odżywcza / w 100 g
Wartość energetyczna601 kJ
Wartość energetyczna144 kcal
Tłuszcz8,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone1,4 g
Węglowodany0,8 g
w tym cukry0,4 g
Białko15,6 g
Sól0,8 g

Trwałość po otwarciu: 3 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g

Producent: BioLife Sp. z o.o.

BioLife Sp. z o.o.
ul. Miodowa 17,
17-100 Bielsk Podlaski

Ostatnio oglądane