Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE / spoza UE
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze chłodniczej do 3 dni.
Ekologiczne, wędzone Tofu firmy BioLife charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością soi oraz białka. Ze względu na zastosowanie odpowiednich procesów produkcyjnych, oryginalnie zapakowane Tofu nie wymaga przechowywania w lodówce i ma długi termin ważności.
Jednocześnie uzyskanie przez nasze Tofu certyfikatu Bio gwarantuje, że na żadnym etapie produkcji nie były używane konserwanty i jest wolne od GMO. Tofu wędzone może stanowić samodzielną wysokobiałkową przekąskę ale idealnie nadaje się też do dań kuchni azjatyckiej, do zapiekania z warzywami oraz przede wszystkim jako substytut mięsa dla osób na diecie wegańskiej.
Tofu wędzone Bio. Produkt Sterylizowany.
Produkt może zawierać:
sezam,
łubin.
ekstrakt z ziaren soi bio 92 %
kwas: kwas cytrynowy (koagulant)
woda
sól
sos sojowy bio (woda, nasiona soi bio, mąka pszenna bio, sól)
Może zawierać: łubin, sezam
Zawiera: soja, pszenica
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 656 kJ |
Wartość energetyczna | 157 kcal |
Tłuszcz | 8,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 18,4 g |
Sól | 2,3 g |
Trwałość po otwarciu: 3 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BioLife Sp. z o.o.
BioLife Sp. z o.o.
ul. Miodowa 17,
17-100 Bielsk Podlaski