Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Migdały mogą być stosowane jako składnik deserów, musli oraz wypieków.
Doskonałe również jako przekąska.
Migdały bio.
Produkt może zawierać sezam, soję oraz gluten.
Składniki: migdały ekologiczne
Może zawierać: zboża zawierające gluten, sezam, soja
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2525 kJ 612 kcal |
Tłuszcz | 54 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,1 g |
Węglowodany | 5,4 g |
w tym cukry | 3,9 g |
Białko | 19 g |
Sól | 0 g |
Wymiar liczbowy: 150
weź ze sobą w drogę
produkt eco
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BioLife Sp. z o.o.
BioLife Sp. z o.o.
ul. Miodowa 17,
17-100 Bielsk Podlaski