Należy spożyć do: data na spodzie opakowania.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu kilku dni.
Mascarpone. Ser śmietankowo-kremowy.
Wyprodukowano w UE
śmietanka pasteryzowana
mleko pasteryzowane
regulator kwasowości: kwas mlekowy
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 1699 kJ / 412 kcal |
| Tłuszcz | 42 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 30 g |
| Węglowodany | 4,9 g |
| w tym cukry | 4,6 g |
| Białko | 3,6 g |
| Sól | 0,13 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 250
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa