Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
Naturalne składniki
Turek
 90 lat kremowości
Ser pleśniowy camembert lekki* bez laktozy.
 *O obniżonej zawartości tłuszczu względem Turek Camembert Naturalny.
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
 mleko pasteryzowane
sól
białka mleka
kultury mleczarskie
kultury jogurtowe gatunku Lactobacillus bulgaricus
podpuszczka mikrobiologiczna
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Zawiera: mleko
 | 100 g | 1 porcja 30 g | 
|---|
| Wartość energetyczna | 1161 kJ / 279 kcal | 348 kJ / 83 kcal | 
| Tłuszcz | 21 g | 6,3 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g | 4,8 g | 
| Węglowodany | 1,3 g | <0,5 g | 
| w tym cukry | <0,5 g | 0 g | 
| Białko | 21 g | 6,3 g | 
| Sól | 1,7 g | 0,51 g | 
| Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. |  |  | 
 Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 120
oryginalna receptura
aksamitna skórka
kremowy smak
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
 Producent: Mleczarnia "Turek" Sp. z o.o.
 Mleczarnia "Turek" Sp. z o.o.
 ul. W. Milewskiego 11
 62-700 Turek
 (63) 289 71 00