Przechowywać w temperaturze +1°C do +8°C.
Skyr jogurt typu islandzkiego naturalny
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
Zawiera: mleko
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
| w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 269 kJ/764 kcal |
Tłuszcz | 1,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3 g |
Węglowodany | 4,6 g |
w tym cukry | 3,9 g |
Białko | 7,6 g |
Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 330
bogaty w białko
bez GMO*
* z mleka od krów karmionych paszami bez genetycznie zmodyfikowanych organizmów
Rozmiar opakowania: 330
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
tel: +48 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl