Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Jogurt naturalny.
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 242 kJ / 58 kcal |
Tłuszcz | 2,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 4,0 g |
Białko | 5,0 g |
Sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. | |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 330
prosty skład
tylko mleko i kultury bakterii
Rozmiar opakowania: 330
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
tel: +48 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl