Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2 °C do +6 °C.
mleko
tylko 2 składnik
kultury bakterii
Bez mleka w proszku.
firma polska
Jogurt naturalny 3 % tłuszczu.
mleko
mleko zagęszczone odtłuszczone
kultury bakterii jogurtowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|
Wartość energetyczna | 306 kJ / 73 kcal |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,1 g |
Węglowodany | 6,8 g |
w tym cukry | 6,8 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,12 g |
Wapń | (21 %)* 170 mg |
* RWS - Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych. | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
naturalne źródło wapnia
nowy, lepszy smak!
prosty skład
2 składniki: mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
firma polska
wyprodukowano bez stosowania GMO
bez mleka w proszku
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia: 801 340 600