Należy spożyć do: data i nr partii na boku butelki lub na nakrętce.
Przechowywać w temp.: od +2 °C do +6 °C.
Jogurt do picia o smaku poziomkowym.
mleko
cukier
truskawki
koncentrat soku z buraka
naturalny aromat poziomkowy
kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus and Bifidobacterium
Zawiera: mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|
Wartość energetyczna | 286 kJ / 68 kcal |
Tłuszcz | 1,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 10,6 g |
w tym cukry | 10,4 g |
Białko | 2,7 g |
Sól | 0,1 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 370
zawiera bakterie + L. acidophilus + Bifidobacterium
firma polska
Rozmiar opakowania: 370
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia:
0 801 340 600
www.bakoma.pl