Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Jogurt ze śliwkami i ziarnami zbóż.
Może zawierać migdały i orzechy laskowe.
mleko
cukier
zboża 3,0 %: pszenica, jęczmień, żyto, owies, proso, gryka, ryż
śliwki 1,8 %
skrobia modyfikowana kukurydziana
otręby pszenne 0,8 %
substancja zagęszczająca: pektyny
aromat naturalny
kultury bakterii jogurtowych
Może zawierać: migdały, orzechy laskowe
Zawiera: jęczmień, mleko, owies, żyto, pszenica
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza 100 g produktu |
|---|
| Wartość energetyczna | 379 kJ/90 kcal |
| Tłuszcz | 2,2 g |
| w tym kwasy nasycone | 1,8 g |
| Węglowodany | 14,7 g |
| w tym cukry | 12,6 g |
| Błonnik | 0,7 g |
| Białko | 2,5 g |
| Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 140
prosty skład
pszenica, jęczmień, żyto, owies, ryż, gryka, proso
Rozmiar opakowania: 140
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa