Przechowywać w temperaturze od 4°C do 8°C.
Serek produkowany metodą ultrafiltracji o smaku waniliowym
mleko
preparat smakowy: cukier, woda, skrobia modyfikowana
substancje zagęszczające: pektyny, guma guar
aromat
zagęszczony sok cytrynowy
koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny
barwnik - karoteny
bakterie fermentacji mlekowej
Zawiera: mleko
| 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 598 kJ/142 kcal |
tłuszcz | 6,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,2 g |
węglowodany | 14 g |
w tym cukry | 14 g |
białko | 6,5 g |
sól* | 0,10 g |
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu w mleku. | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 150
zawiera wszystkie białka mleka
bez syropu glukozowo-fruktozowego
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska Bieluch w Chełmie
ul. Chemiczna 4,
22-100 Chełm