Przechowywać w temperaturze od 4°C do 8°C.
Serek produkowany metodą ultrafiltracji o smaku waniliowym
 mleko
preparat smakowy: cukier, woda, skrobia modyfikowana
substancje zagęszczające: pektyny, guma guar
aromat
zagęszczony sok cytrynowy
koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny
barwnik - karoteny
bakterie fermentacji mlekowej
Zawiera: mleko
 | 100 g produktu: | 
|---|
| wartość energetyczna | 598 kJ/142 kcal | 
| tłuszcz | 6,5 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,2 g | 
| węglowodany | 14 g | 
| w tym cukry | 14 g | 
| białko | 6,5 g | 
| sól* | 0,10 g | 
| *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu w mleku. |  | 
 Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 150
zawiera wszystkie białka mleka
bez syropu glukozowo-fruktozowego
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: Spółdzielnia Mleczarska Bieluch w Chełmie
 ul. Chemiczna 4,
 22-100 Chełm