Doskonały do: musli, sałatek, owoców, chłodnika, sosów sałatkowych, musów i dipów
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Polski Jogurt naturalny.
mleko*
żywe kultury bakterii jogurtowych
*wyprodukowano bez stosowania GMO
Zawiera: mleko
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
| w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 267 kJ |
Wartość energetyczna | 64 kcal |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 5,3 g |
w tym cukry | 5,3 g |
Białko | 3,9 g |
Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 350
Cechy: wyprodukowano bez stosowania GMO
Rozmiar opakowania: 350
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SM Mlekovita
SM MLEKOVITA
ul. Ludowa 122
18-200 Wysokie Mazowieckie