Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C.
www.zott-primo.pl
Jogurt naturalny.
mleko
białka mleka
żywe kultury bakterii
Zawiera: mleko
| Przeciętna wartość odżywcza w 100 g: |
---|
wartość energetyczna | 280 kJ/67 kcal |
tłuszcz | 3,1 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,1 g |
węglowodany | 4,0 g |
- w tym cukry | 4,0 g |
białko | 4,8 g |
sól | 0,17 g |
wapń | 120 mg (15 %*) |
* Dzienna referencyjna wartość spożycia (dla osób dorosłych) | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 180
wysoka zawartość białka
bez mleka w proszku
tylko składniki pochodzące z mleka i żywe kultury bakterii
Teraz Polska
nr 1 w Polsce**
** Źródło: Zott za GFK Polonia, marka Zott Primo Jogurt naturalny, panel gospodarstw domowych, cała Polska, udziały ilościowe w kategorii Jogurty Naturalne za okres V.2017-IV.2018
Rozmiar opakowania: 180
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: ZOTT Polska sp. z o.o.
Zott Polska Sp. z o.o.,
ul. Chłodnicza 6,
45-315 Opole,
Polska