AUGUST STORCK KG
Waldstr. 27
13403 Berlin
Niemcy
www.storck.com
Chronić przed ciepłem!
4 rodzaje specjałów czekoladowych
Śmietankowa z migdałami, Śmietankowa z ciasteczkami, Mus deserowy, Biała z migdałami i chrupkami
Nadziewane i nienadziewane specjały czekoladowe.
Wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy, pszenicę i jaja. cukier
miazga kakaowa
tłuszcz kakaowy
mleko pełne w proszku
tłuszcze roślinne (palmowy, shea)
migdały (5,2 %)
pełnotłuste mleko w proszku
tłuszcz mleczny
odtłuszczone mleko w proszku
laktoza (z mleka)
produkt z serwatki (z mleka)
mąka ryżowa
mąka pszenna
emulgator: lecytyny (soja)
maślanka w proszku (z mleka)
kakao niskotłuszczowe
białko pszenne
aromaty
sól
słód pszenny
substancja spulchniająca (węglany amonu, wodorowęglan sodu, węglany potasu)
Biała czekolada: masa kakaowa minimum 28 %
Czekolada: masa kakaowa minimum 50 %
Zawiera: migdały, mleko, soja, pszenica
Może zawierać: jaja, orzechy laskowe, orzechy, orzeszki ziemne
| Wartość odżywcza Na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2432 kJ/585 kcal |
Tłuszcz | 40,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23,0 g |
Węglowodany | 45,9 g |
w tym cukry | 43,4 g |
Białko | 7,8 g |
Sól | 0,24 g |
Wymiar liczbowy: 240
Rozmiar opakowania: 240
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Storck sp. z o.o.
STORCK Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26,
01-208 Warszawa
www.storck.pl
www.merci.com