Pakowano próżniowo.
Produkt gotowy do spożycia
Przechowywać w temperaturze od -2 °C do +4 °C
Spożyć w ciągu 24 h po otwarciu.
Łosoś atlantycki, wędzony na zimno, plastrowany.
Metoda produkcji: wyhodowane. Kraj pochodzenia: Norwegia
łosoś atlantycki (Salmo salar) 97 %
sól
Zawiera: ryba
| w 100 g | %RWS* w 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna: | 709 kJ/170 kcal | 8 % |
| Tłuszcz: | 10 g | 14 % |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g | 6 % |
| Węglowodany: | <0,5 g | 0 % |
| - w tym cukry: | <0,5 g | 0 % |
| Białko: | 20 g | 40 % |
| Sól: | 3 g | 50 % |
| * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) | | |
| Zawartość kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu: DHA - 325 mg, EPA - 219 mg | | |
Min. temp. °C: -2
Maks. temp. °C: 4
Gotowe do spożycia
Pakowane próżniowo
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 100
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Ω3
wysoka zawartość białka
Teraz Polska
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Suempol Sp. z o.o.
Suempol Sp. z o.o.
ul. Białostocka 69A
17-100 Bielsk Podlaski