Pakowano próżniowo.
Produkt gotowy do spożycia
Przechowywać w temperaturze od -2°C do +4°C
Spożyć w ciągu 24 h po otwarciu
Fundacja Rozwoju Kardiochirurgii
Łosoś atlantycki, wędzony na zimno, plastrowany.
łosoś atlantycki (Salmo salar) 97 %
sól
Zawiera: ryba
| Wartość odżywcza produktu w 100 g | %RWS* w 100 g |
---|
Wartość energetyczna: | 709 kJ/170 kcal | 8 % |
Tłuszcz: | 10 g | 14 % |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g | 6 % |
Węglowodany: | <0,5 g | 0 % |
- w tym cukry: | <0,5 g | 0 % |
Białko: | 20 g | 40 % |
Sól: | 3 g | 50 % |
Zawartość kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu: | | |
DHA | 325 mg | |
EPA | 219 mg | |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) | | |
Min. temp. °C: -2
Maks. temp. °C: 4
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 100
Tekst dowolny o pochodzeniu: Metoda produkcji: wyhodowane. Kraj pochodzenia: Norwegia.
jakość, świeżość, smak, zdrowie
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
Teraz Polska
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Suempol Sp. z o.o.
Suempol Sp. z o.o.
17-100 Bielsk Podlaski
ul. Białostocka 69a