Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
  Przechowywanie w domu:
 * (-6°C) 4 dni
 ** (-12°C) 3 tygodnie
 *** (-18°C) do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk na opakowaniu).
10 soczystych paluszków rybnych, panierowanych, wstępnie podsmażonych. Produkt głęboko mrożony.
 ryby morskie 36%
mąka pszenna
woda
olej rzepakowy
skrobia ziemniaczana
cebula
mąka ryżowa
płatki ziemniaczane
błonnik pszenny
sól
przyprawy
drożdże
Zawiera: ryba, pszenica
|  | na 100 g produktu: | 
|---|
| Wartość energetyczna | 1090 kJ / 260 kcal | 
| Tłuszcz | 10,5 g | 
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g | 
| Węglowodany | 30,7 g | 
| - w tym cukry | 0,6 g | 
| Białko | 9,2 g | 
| Sól | 1,1 g | 
 Maks. temp. °C: -18
Wymiar liczbowy: 250
Cechy: niska cena
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 10 sztuk/sztuki
Smażyć w płytkim tłuszczu: Patelnia: Na patelni rozgrzej olej. Wrzuć zamrożone paluszki i smaż przez 5-8 minut, od czasu do czasu obracając. Od postaci zamrożonej
 Producent: FRoSTA Sp. z o.o.
 FRoSTA sp. z o.o.
 ul. Witebska 63,
 85-778 Bydgoszcz
 tel. 52 36 06 780
 e-mail: info@frosta.pl,
 Facebook: /frosta.polska
 Instagram: /frosta_pl
 www.frosta.pl