Pojemność opakowania: 212 ml
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przepisy znajdziesz na:
warzywneinspiracje.pl
Czerwona fasola. Produkt sterylizowany.
czerwona fasola
woda
sól
substancja wiążąca: chlorek wapnia
| Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 486 kJ - 116 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 15,2 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Błonnik | 8,5 g |
Białko | 8,3 g |
Sól | 0,50 g |
Wymiar liczbowy: 160
Masa po odsączeniu: 125
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Bonduelle Polska S.A.
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
www.bonduelle.pl
0 801 372 032
opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną