Zastosowanie: jako składnik sałatek i surówek oraz jako gotowy dodatek do dań z ryb.
Przechowywać w zacienionym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
Liczy się dobry Smak
Tysiące przepisów znajdziesz na:
www.DoradcaSmaku.pl
Seler marynowany sałatkowy. Produkt pasteryzowany.
Produkt może zawierać: jaja, soję, mleko (łącznie z laktozą), gorczycę, sezam i łubin, które są używane w zakładzie.
seler
woda
cukier
ocet spirytusowy
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu
Zawiera: seler, dwutlenek siarki / siarczyny
Może zawierać: jaja, łubin, mleko, gorczyca, sezam, soja
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 95 kJ/23 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 6,4 g |
w tym cukry | 3,8 g |
Białko | 0,7 g |
Sól | 0,98 g |
Wymiar liczbowy: 300
Masa po odsączeniu: 150
to co dobre w naturze
hermetyczne zamknięcie - vacuum cap - gwarancja świeżości
Rozmiar opakowania: 300
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Prymat Sp. z o.o.
Prymat Sp. z o.o.
ul. Chlebowa 14
44-337 Jastrzębie-Zdrój
Polska
tel.:/fax: +48/32 47 33 833
www.prymatgroup.pl
www.kucharek.pl