Najlepiej spożyć przed: data i numer partii nadruk na wieczku / denku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Często dobre dłużej
Popatrz - Powąchaj - Posmakuj
Fasola czerwona konserwowa Jamar to warzywo pochodzące i spopularyzowane w krajach Ameryki Południowej. Wzbogaca smak potraw, zarówno wyrafinowanych dań obiadowych, jak również prostych sałatek lub zapiekanek. Może także stanowić bazę dla wszelkiego rodzaju past kanapkowych.
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Jesteśmy uznanym w Polsce i Europie producentem przetworów warzywnych i owocowych. Od samego początku stawiamy na jakość i naturalny smak naszych produktów. Bogate doświadczenie rynkowe pozwala nam każdego dnia odpowiadać na zmieniające się potrzeby konsumentów. Mamy świadomość znaczenia jakości surowców, z których produkujemy nasze przetwory, dlatego stale rozwijamy naszą firmę, kierując się trendami proekologicznymi.
Fasola czerwona konserwowa. Produkt sterylizowany.
Może zawierać
soję i
zboża zawierające gluten.
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 400
Masa po odsączeniu: 220
chrupiąca i aksamitna
naturalnie wysoka zawartość białka
naturalnie wysoka zawartość błonnika
na wodzie ze źródeł jurajskich
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g