Najlepiej spożyć przed: data i numer partii nadruk na wieczku / denku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Kukurydza konserwowa Jamar to dojrzewające w letnim słońcu kolby, których soczyste ziarna trafiają prosto do puszki, aby wzbogacić smak wielu potraw, takich jak sałatki, przekąski, czy dania obiadowe.
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Jesteśmy uznanym w Polsce i Europie producentem przetworów warzywnych i owocowych. Od samego początku stawiamy na jakość i naturalny smak naszych produktów. Bogate doświadczenie rynkowe pozwala nam każdego dnia odpowiadać na zmieniające się potrzeby konsumentów. Mamy świadomość znaczenia jakości surowców, z których produkujemy nasze przetwory, dlatego stale rozwijamy naszą firmę, kierując się trendami proekologicznymi.
Kukurydza konserwowa. Produkt sterylizowany.
Produkt polski
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 400
Masa po odsączeniu: 220
złocista i chrupiąca
naturalne źródło białka
naturalne źródło błonnika
Produkt polski
na wodzie ze źródeł jurajskich
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g