Masa netto: 160 g (2 x 80 g)
Masa netto po odsączeniu zalewy: 120 g (2 x 60 g)
Pojemność opakowania: 212 ml (2 x 106 ml)
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przepisy znajdziesz na:
warzywneinspiracje.pl
Sałatka z tuńczykiem i fasolką
puszka tuńczyka w oleju + mała puszka czerwonej fasoli + mała puszka cieciorki + 70 g pomidorów koktajlowych + 1 świeży ogórek + pół czerwonej cebuli + 3 gałązki natki pietruszki + 4 łyżki oliwy + 1 mały ząbek czosnku + pół cytryny + sól do smaku
Sałatka ziemniaczana z makrelą i fasolą
100 g ugotowanych ziemniaków + 150 g wędzonej makreli + 1/2 czerwonej cebuli + puszka czerwonej fasoli + 3 łyżeczki musztardy + 3 łyżki octu z białego wina + 4 łyżki oliwy + sól i pieprz do smaku
Fasola czerwona. Produkt sterylizowany.