Najlepiej spożyć przed: data i numer partii nadruk na wieczku / denku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Często dobre dłużej
Popatrz - Powąchaj - Posmakuj
Fasola biała konserwowa Jamar to źródło smaku i wartości odżywczych. Wybieramy najlepsze ziarna, dlatego nasz produkt charakteryzuje się doskonałą konsystencją, chrupkością i jędrnością. Z fasoli można wyczarować przepyszne zupy, pasty oraz sałatki.
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Jesteśmy uznanym w Polsce i Europie producentem przetworów warzywnych i owocowych. Od samego początku stawiamy na jakość i naturalny smak naszych produktów. Bogate doświadczenie rynkowe pozwala nam każdego dnia odpowiadać na zmieniające się potrzeby konsumentów. Mamy świadomość znaczenia jakości surowców, z których produkujemy nasze przetwory, dlatego stale rozwijamy naszą firmę, kierując się trendami proekologicznymi.
Fasola biała konserwowa. Produkt sterylizowany.
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 400
Masa po odsączeniu: 200
aksamitna
naturalnie wysoka zawartość białka
naturalnie wysoka zawartość błonnika
na wodzie ze źródeł jurajskich
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g