Najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk na wieczku. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 7 dni. Tworzenie się osadu, zmętnienie i ewentualny ubytek zalewy są naturalnymi cechami produktu.
Facebook
Krakus.SztukaSwietnegoSmaku
Przepisów szukaj na:
Uwielbiam.pl
Ogórki to skarb tradycyjnej polskiej kuchni
Ogórki kiszone Krakus są wyraziście kwaskowate. Zawdzięczają to kiszeniu domowym sposobem, w tradycyjnej zalewie - odpowiednio przyprawionej czosnkiem, chrzanem i koprem oraz selekcji odmian hodowanych przez sprawdzonych dostawców. Nie każdy ogórek może trafić do naszego słoja, by stać się ogórkiem kiszonym Krakus! Ogórki kiszone są idealnym dodatkiem do mięs i innych potraw kuchni polskiej, a także do sałatek i kanapek.
Krakus
Gwarancja smaku
Krakus
Marka eksportowa
Ogórki kiszone. Produkt pasteryzowany.
ogórki
woda
przyprawy w zmiennych proporcjach (czosnek, koper, chrzan)
sól
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
energia | 35 kJ / 8 kcal |
tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy nasycone | 0 g |
węglowodany | 1,4 g |
w tym cukry | 0,7 g |
białko | <0,5 g |
sól | 2,2 g |
Trwałość po otwarciu: 7 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 860
Masa po odsączeniu: 430
naturalnie kiszone
Polska Marka
Rozmiar opakowania: 860
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: MW FOOD Sp. z o.o.
MW FOOD Sp. z o.o.
ul. Chopina 10
34-100 Wadowice
facebook.com/KetchupyKotlin
www.ketchupy.pl