Przechowywać w temperaturze od+2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 2 dni.
Wędlina wieprzowo - drobiowa podrobowa parzona, w osłonce niejadalnej.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten
OWSIANY,
MLEKO,
JAJA,
SELER ¡
GORCZYCĘ.
surowce wieprzowo-drobiowe 64 % (mięso z szynki 25 %, tłuszcz wieprzowy, skórki z kurczaka, wątroba z kurczaka-8 %, skórki wieprzowe)
woda
kasza manna (z PSZENICY)
skrobia ziemniaczana
sól
cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka PSZENNA, sól)
cebula
emulgatory: E471, E472c
regulator kwasowości: E262
aromaty
wzmacniacz smaku: E621
cukier
hydrolizat białka SOJOWEGO
stabilizator: E331
białko wieprzowe
przeciwutleniacz: E301
substancja konserwująca: E250
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca, owies
Zawiera: soja, pszenica
Przeciwutleniacze: Zawiera
Wzmacniacze smaku: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1161 kJ/280 kcal |
Tłuszcz | 24 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,7 g |
Węglowodany | 6,3 g |
w tym cukry | 1,3 g |
Białko | 9,0 g |
Sól | 1,6 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 2 dzień/dni
Oświadczenia dotyczące bezpieczeństwa: Osłonka niejadalna
Wymiar liczbowy: 250
Cechy: kremowy
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga
ul. Kościelna 25,
07-437 Łyse,
Poland
+48 29 76 41 500,
www.jbb.pl