Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce nie dłużej niż 7 dni.
W tym tkwi smak!
Pasta warzywna hummus z pestkami dyni i słonecznika. Produkt sterylizowany.
Produkt może zawierać
soję,
gorczycę,
jaja,
mleko,
seler,
ryby,
zboża zawierające gluten.
ciecierzyca - 54 % (ciecierzyca - 50,8 %, woda, sól, cukier)
olej rzepakowy
woda
pestki dyni - 4 %
nasiona słonecznika - 2 %
sól
cukier
czosnek
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
kmin rzymski
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, ryba, mleko, gorczyca, soja
| Wartość odżywcza /100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1337 kJ / 324 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,3 g |
Węglowodany | 9,2 g |
w tym cukry | 1,8 g |
Błonnik | 6,8 g |
Białko | 6,5 g |
Sól | 1,0 g |
Trwałość po otwarciu: 7 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 180
100 % surowców pochodzenia roślinnego
źródło błonnika pokarmowego
szybka przekąska, do kanapek, do pierogów, do naleśników, do eksperymentów!
Rozmiar opakowania: 180
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Bunge Polska Sp. z o.o.
Bunge Polska Sp. z o.o.,
ul. Niepodległości 42,
88-150 Kruszwica