Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Należy spożyć do: data podana na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +7 ℃.
Pasta z tuńczyka z jajkiem.
Produkt może zawierać:
skorupiaki,
mleko,
gluten,
soję i
seler.
28 % tuńczyk konserwowy
olej rzepakowy
15 % jaja gotowane
14 % ogórek konserwowy
woda
cebula marynowana
cukier
sól
ocet spirytusowy
koperek
przyprawy (zawiera gorczycę)
ekstrakt z papryki
żółtko jaja
skrobia modyfikowana
regulator kwasowości (kwas mlekowy)
substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantenowa)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, skorupiaki, mleko, soja
Zawiera: jaja, ryba, gorczyca
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Energia | 1114 kJ / 269 kcal |
Tłuszcz | 24,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,2 g |
Węglowodany | 4,5 g |
w tym cukry | 4,3 g |
Białko | 8,7 g |
Sól | 1,2 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy: 130
Cechy: tylko z najlepszych składników
Rozmiar opakowania: 130
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Lisner Poznań Sp. z o.o. Sp. k.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska