Powłoka sera nie jest przeznaczona do spożycia.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C
Więcej inspiracji kulinarnych na
www.skarbyserowara.pl
www.bursztynowabistro.pl
Bursztyn
Ser długodojrzewający kruchy z pikantną nutą
Pierwszy polski ser długodojrzewający produkowany w niezmiennej recepturze od prawie 20 lat. Wysalany w 30-letniej solance, ręcznie pielęgnowany.
Znakomity do deski serów, makaronów oraz sosów. Wyjątkowy w połączeniu z winami czerwonymi.
Ser Bursztyn nie zawiera laktozy*
*zawartość laktozy poniżej 0,01 g/100 g
Skarby Serowara
polskie sery długodojrzewające
Bursztyn, Szafir, Rubin
Wypróbuj również
Skarby Serowara
Rubin
Ser długodojrzewający farmerski z maślaną nutą
Polecany do dań zapiekanych, deski serów oraz sałatek. Dobrze łączy się z winami czerwonymi i różowymi.
Szafir
Ser długodojrzewający łagodny z kremową nutą
Idealny do deski serów, fondue oraz dań na ciepło. Doskonały do win białych i musujących.
Spomlek od 1909
Polska mleczarnia - polskie sery
Ser długodojrzewający, tłusty.
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 180
Tekst dowolny o pochodzeniu: Produkt polski
dojrzewał minimum 6 miesięcy
Produkt polski
Rozmiar opakowania: 180
Jednostka (tekst opisowy): g