Konserwa rybna sterylizowana
Jednostka miary | szt |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna kcal: 121 kcal
Wartość energetyczna kJ: 507 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 4,6 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Zawartość węglowodanów: 7,8 g
Cukry: 3,2 g
Zawartość białek: 12 g
Zawartość soli: 1,2 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Składniki: 50% kawałki filetów z karpia panierowanego i smażonego: filety z karpia (Cyprinus Carpio), mąka kukurydziana, olej rzepakowy; 30% sos pomidorowy: woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cebula prażona (cebula, olej palmowy nieutwardzony, mąka pszenna, sól), sól, przyprawy, ekstrakt pieprzu; 20% warzywa w zmiennych proporcjach (marchew, seler, pietruszka, por).
Rodzaj narzędzia połowego: Nie dotyczy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Całkowity okres przydatności do spożycia (od daty produkcji): 24 mies.
Temperatura przechowywania min - max: 4 - 25 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Zawartość netto: 170 g
Masa netto sztuki (po odcieku): nie dotyczy
Technika utrwalenia: sterylizacja
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 24 mies.
Oświadczenie o poprawności danych: Oświadczam, że wprowadziłem dane zgodnie z aktualnie obowiązującymi wymaganiami prawnymi
Producent: Evrafish Sp. z o. o.
Evrafish Sp. z o. o.
FABRYCZNA 1
39-200 DĘBICA
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane