Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii na puszce. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sałatka z warzywami i łososiem. Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
Może zawierać:
gorczyca,
soja,
seler,
gluten.
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom.
Wyprodukowano w Polsce. Salmo salar / wyhodowane; kraj pochodzenia: Norwegia, Szkocja, Irlandia lub Wyspy Owcze
64 % warzywa w zmiennych proporcjach (kukurydza, fasola czerwona, marchew, czerwona papryka)
21 % łosoś atlantycki bez skóry (Salmo salar / wyhodowane; kraj pochodzenia: Norwegia, Szkocja, Irlandia lub Wyspy Owcze)
olej roślinny (rzepakowy* A lub słonecznikowy* B - patrz nadruk przy numerze partii)
woda
sól
naturalny aromat papryki
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, gorczyca, soja
Zawiera: ryba
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 626 kJ/ 151 kcal |
Tłuszcz | 9,8 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 6,1 g |
- w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 7,4 g |
Sól | 1,3 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. | |
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Wymiar liczbowy: 160
prosty skład
bez konserwantów
w domu, w pracy, w podróży
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Przetwórstwo Rybne „ŁOSOŚ" Sp. z o.o.
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B,
76-202 Słupsk 2,
Polska
lososustka@lososustka.com.pl
+48 59 84 72 700