Charakterystyczna dla wyrobu ciemniejsza warstwa pod wieczkiem, nie wpływa na jakość produktu.
Przechowywać w temperaturze od +5°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 h.
Konserwa tłuszczowa sterylizowana, wieprzowo-drobiowa.
Może zawierać:
soję,
gluten,
seler,
gorczycę,
sezam.
tłuszcz wieprzowy 49 %
mięso z indyka pieczone 24 % [mięso z indyka, skrobia ziemniaczana, błonnik roślinny (cytrusowy), stabilizator: karagen, białko zwierzęce (z indyka), sól morska, glukoza, aromaty]
smalec wieprzowy 24 %
cebula
sól morska
przyprawy
aromaty
ekstrakty przypraw
aromat naturalny
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, gorczyca, sezam, soja
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 2723 kJ/ 661 kcal |
Tłuszcz | 70 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 24 g |
Węglowodany | 1,8 g |
w tym cukry | 0,7 g |
Błonnik | 0,2 g |
Białko | 5,9 g |
Sól | 2,6 g |
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 160
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Sante sp. z o.o.
Sante sp. z o.o.,
ul. Jagiellońska 55A,
03-301 Warszawa,
Polska