Charakterystyczna dla wyrobu ciemniejsza warstwa pod wieczkiem, nie wpływa na jakość produktu.
Przechowywać w temperaturze od +5°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 h.
Konserwa tłuszczowa sterylizowana, wieprzowo-drobiowa.
Może zawierać:
soję,
gluten,
seler,
gorczycę,
sezam.
tłuszcz wieprzowy 57 %
smalec wieprzowy 23 %
mięso z indyka pieczone 14 % [mięso z indyka, skrobia ziemniaczana, błonnik roślinny (cytrusowy), stabilizator: karagen, białko zwierzęce (z indyka), sól morska, glukoza, aromaty]
cebula
przyprawy (czosnek 1,4 %)
aromaty
ekstrakty przypraw
aromat naturalny
sol morska
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, gorczyca, sezam, soja
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 2955 kJ/ 718 kcal |
Tłuszcz | 76 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 26 g |
Węglowodany | 3,6 g |
w tym cukry | 0,7 g |
Błonnik | 0,2 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 2,6 g |
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 160
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Sante sp. z o.o.
Sante sp. z o.o.,
ul. Jagiellońska 55A,
03-301 Warszawa,
Polska