Charakterystyczna dla wyrobu ciemniejsza warstwa pod wieczkiem, nie wpływa na jakość produktu.
Przechowywać w temperaturze od +5°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 h.
Pasztet wieprzowy, sterylizowany.
Może zawierać:
seler,
gorczycę,
sezam.
mięso wieprzowe 60 %
woda
wątroba wieprzowa 19 %
tłuszcz wieprzowy
białko sojowe
skrobia ziemniaczana
przyprawy
ekstrakty przypraw
emulgator: E472c
stabilizator: karagen
ekstrakt drożdżowy
aromaty
sól morska
cebula suszona
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Może zawierać: seler, gorczyca, sezam
Zawiera: soja
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1220 kJ/ 294 kcal |
Tłuszcz | 25 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,5 g |
Węglowodany | 2,3 g |
w tym cukry | 0,2 g |
Błonnik | 0,1 g |
Białko | 15 g |
Sól | 1,5 g |
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 180
Rozmiar opakowania: 180
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Sante sp. z o.o.
Sante sp. z o.o.,
ul. Jagiellońska 55A,
03-301 Warszawa,
Polska