Warunki przechowywania: 5°C do 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Pasztet drobiowo-wieprzowy. Konserwa sterylizowana.
woda
mięso z kaczki 19 %
tłuszcz wieprzowy 18 %
wątroba z kurcząt 17 %
błonnik grochowy
białko wieprzowe
cebula
błonnik cytrusowy
błonnik ziemniaczany
sól
skrobia kukurydziana
przyprawy suszone
ekstrakty przypraw
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
Dodatek MSG: Nie zawiera
| Wartość odżywcza 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 759 kJ / 183 kcal |
tłuszcz | 14 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,8 g |
węglowodany | 5,1 g |
w tym cukry | <0,5 g |
białko | 9,1 g |
sól | 1,4 g |
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 50
Cechy: bez dodatku: glutenu, laktozy, konserwantów, glutaminianu sodu
Rozmiar opakowania: 50
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Drop S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego
DROP S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego,
63-500 Ostrzeszów,
Aleja Wojska Polskiego 1,
www.drop.pl,
tel. 62 59 25 600