Warunki przechowywania: temperatura od +5°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Pasztet z dodatkiem kaczki drobiowo-wieprzowy. Konserwa sterylizowana.
Może zawierać 
mleko (łącznie z 
laktozą).
 woda
tłuszcz wieprzowy 19 %
wątroba z kurcząt 18 %
mięso oddzielone mechanicznie (z kaczki 8,0 %, z kurcząt 8,0 %)
mąka pszenna
białko sojowe
masa jajowa
skrobia
skóry wieprzowe
sól
przyprawy i koncentraty przypraw
emulgator E472c
przeciwutleniacz E301
substancja konserwująca E250
Zawiera: jaja, soja, pszenica
Może zawierać: mleko
 | Wartość odżywcza w 100 g produktu | 
|---|
| Wartość energetyczna | 833 kJ/201 kcal | 
| Tłuszcz | 17 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,7 g | 
| Węglowodany | 4,1 g | 
| w tym cukry | 0,7 g | 
| Białko | 7,9 g | 
| Sól | 1,3 g | 
 Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 160
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: Drop S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego
 DROP S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego
 63-500 Ostrzeszów,
 Aleja Wojska Polskiego 1
 www.drop.pl
 62 59 25 600