Warunki przechowywania: temperatura od +5°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Pasztet z dodatkiem kaczki drobiowo-wieprzowy. Konserwa sterylizowana.
Może zawierać
mleko (łącznie z
laktozą).
woda
tłuszcz wieprzowy 19 %
wątroba z kurcząt 18 %
mięso oddzielone mechanicznie (z kaczki 8,0 %, z kurcząt 8,0 %)
mąka pszenna
białko sojowe
masa jajowa
skrobia
skóry wieprzowe
sól
przyprawy i koncentraty przypraw
emulgator E472c
przeciwutleniacz E301
substancja konserwująca E250
Zawiera: jaja, soja, pszenica
Może zawierać: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 833 kJ/201 kcal |
Tłuszcz | 17 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,7 g |
Węglowodany | 4,1 g |
w tym cukry | 0,7 g |
Białko | 7,9 g |
Sól | 1,3 g |
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 160
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Drop S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego
DROP S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego,
63-500 Ostrzeszów,
Aleja Wojska Polskiego 1,
www.drop.pl,
tel. 62 59 25 600