Warunki przechowywania: temperatura od +5 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin
 Najlepiej spożyć przed końcem oraz numer partii podane na denku.
Pasztet drobiowo-wieprzowy. Konserwa sterylizowana.
Może zawierać: 
gluten, 
jaja, 
mleko (łącznie z 
laktozą).
 woda
mięso z kurcząt gotowane 25 %
tłuszcz wieprzowy 18 %
wątroba z kurcząt 17 %
izolat białka sojowego
białko wieprzowe
cebula
sól
przyprawy suszone (papryka, gałka muszkatałowa)
ekstrakty przypraw
skrobia kukurydziana
Może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko
Zawiera: soja
|  | Wartość odżywcza w 100 g produktu: | 
|---|
| Wartość energetyczna | 795 kJ | 
| Wartość energetyczna | 191 kcal | 
| Tłuszcz | 14 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,8 g | 
| Węglowodany | 1,3 g | 
| w tym cukry | 1,0 g | 
| Białko | 15 g | 
| Sól | 1,7 g | 
 Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 100
15 g białka*
*Zawartość białka w 100 g
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: Drop S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego
 DROP S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego
 63-500 Ostrzeszów,
 Aleja Wojska Polskiego 1
 www.drop.pl
 62 59 25 600