Warunki przechowywania: temperatura od +5 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin
Najlepiej spożyć przed końcem oraz numer partii podane na denku.
Pasztet drobiowo-wieprzowy. Konserwa sterylizowana.
Może zawierać:
gluten,
jaja,
mleko (łącznie z
laktozą).
woda
mięso z kurcząt gotowane 25 %
tłuszcz wieprzowy 18 %
wątroba z kurcząt 17 %
izolat białka sojowego
białko wieprzowe
cebula
sól
przyprawy suszone (papryka, gałka muszkatałowa)
ekstrakty przypraw
skrobia kukurydziana
Może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko
Zawiera: soja
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 795 kJ |
Wartość energetyczna | 191 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,8 g |
Węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 15 g |
Sól | 1,7 g |
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 100
15 g białka*
*Zawartość białka w 100 g
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Drop S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego
DROP S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego
63-500 Ostrzeszów,
Aleja Wojska Polskiego 1
www.drop.pl
62 59 25 600