Podawać na zimno z dodatkiem pieczywa.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Spichlerz Rusiecki
Sztuka Polskich Kulinariów
Smalec wieprzowy z boczkiem i cebulką, sterylizowany.
Produkt może zawierać: gluten (z
żyta),
jaja,
mleko łącznie z
laktozą,
gorczycę,
sezam.
tłuszcz wieprzowy 65 %
boczek wieprzowy wędzony 12 %
mięso wieprzowe 11 %
cebula 7,3 %
cebula prażona 1 % (cebula, tłuszcz roślinny rzepakowy, mąka pszenna, sól)
sól
warzywa suszone w zmiennych proporcjach (marchew, pasternak, suszone pomidory)
cukier
hydrolizat białka sojowego
ekstrakt drożdżowy
przyprawy
czosnek
liście selera
natka pietruszki
naturalne preparaty aromatyczne
środki aromatyzujące z przetworzenia termicznego
środek aromatyzujący dymu wędzarniczego
aromaty
Zawiera: seler, soja, pszenica
Może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca, żyto, sezam
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 2249 kJ/545 kcal |
Tłuszcz | 55 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 24 g |
Węglowodany | 3,1 g |
w tym cukry | 1,7 g |
Białko | 9,5 g |
Sól | 1,1 g |
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 160
Cechy: doskonała smarowność
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Pamapol S.A.
Pamapol S.A.,
ul. Wieluńska 2,
97-438 Rusiec
www.pamapol.pl