konserwa mięsna sterylizowana
Jednostka miary | szt |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 110 g
Wartość energetyczna kcal: 143 kcal
Wartość energetyczna kJ: 595 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 9,1 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Zawartość węglowodanów: 3,2 g
Cukry: 0,6 g
Zawartość białek: 12 g
Zawartość soli: 2,1 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Składniki: Mięso wieprzowe 50%, woda, mięso z kurczaka 10%, skrobia ziemniaczana, sól, białko wieprzowe, cukier, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromaty, stabilizatory: E450, E451, wzmacniacz smaku E621, przeciwutleniacz E316, ekstrakt drożdżowy, hydrolizat białka sojowego, substancja konserwująca E250.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Całkowity okres przydatności do spożycia (od daty produkcji): 12 mies.
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 25 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Zawartość netto: 110 g
Technika utrwalenia: sterylizacja
Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych
Producent: EVRAMEAT
EVRAMEAT
FABRYCZNA 1
39-200 DĘBICA
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane