Sposób przygotowania kakao do picia: do filiżanki wsypać jedną łyżeczkę kakao i dwie łyżeczki cukru. Dokładnie wymieszać z niewielką ilością wody lub mleka. Następnie, ciągle mieszając, dodać gorące mleko.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Gellwe - naturalnie pyszne 
 Smacznego życzy polska marka Gellwe
Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (zawiera 11 % tłuszczu kakaowego).
Może zawierać 
soję, 
pszenicę i 
mleko.
 kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
regulator kwasowości: węglany potasu
Może zawierać: mleko, soja, pszenica
|  | Wartość odżywcza w 100 g produktu: | 
|---|
| Wartość energetyczna: | 1398 kJ / 336 kcal | 
| Tłuszcz: | 11 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 7 g | 
| Węglowodany: | 15 g | 
| w tym cukry: | 1,4 g | 
| Białko: | 25 g | 
| Sól: | 0,05 g | 
 Wymiar liczbowy: 80
Cechy: do ciast, deserów i picia
Rozmiar opakowania: 80
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: FOODCARE SP. Z O.O.
 FoodCare Sp. z o.o.
 ul. Spokojna 4
 32-080 Zabierzów