Przechowywać w temperaturze 1°C -6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Buraczki gotowane na parze całe, obrane. Produkt pasteryzowany.
Produkt polski
burak czerwony 100 %
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 176 kJ / 42 kcal |
Tłuszcze | 0,1 g |
w tym tłuszcze nasycone | 0,02 g |
Węglowodany | 7,3 g |
w tym cukry | 6,9 g |
Błonnik | 1,8 g |
Białko | 1,8 g |
Sól | 0,12 g* |
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. | |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 500
Cechy: Produkt polski
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: MULTI-SMAK Sp. z o.o.
Multi-Smak Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 131/88,
02-304 Warszawa