Przechowywać w temperaturze 1°C -6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Buraczki gotowane na parze całe, obrane. Produkt pasteryzowany.
Produkt polski
burak czerwony 100 %
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
| Wartość odżywcza w 100 g: |
|---|
| Wartość energetyczna | 176 kJ / 42 kcal |
| Tłuszcze | 0,1 g |
| w tym tłuszcze nasycone | 0,02 g |
| Węglowodany | 7,3 g |
| w tym cukry | 6,9 g |
| Błonnik | 1,8 g |
| Białko | 1,8 g |
| Sól | 0,12 g* |
| *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. | |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 500
Cechy: Produkt polski
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: MULTI-SMAK Sp. z o.o.
Multi-Smak Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 131/88,
02-304 Warszawa