Produkt do smarowania pieczywa
Najlepiej spożyć przed: / numer partii: nadruk na spodzie opakowania. Przechowywać w lodówce w temperaturze od +4 °C do +10 °C.
.
Tłuszcz roślinny do smarowania 20 %.
Produkt może zawierać śladowe ilości
mleka.
woda
oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy, kokosowy)
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycynooleinian poliglicerolu)
sól (0,7 %)
substancja konserwująca (sorbinian potasu)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
aromat
barwniki (annato, kurkumina)
przeciwutleniacz (sól wapniowo-disodowa EDTA)
witaminy (A,D)
Zawartość tłuszczu 20 %
Może zawierać: mleko
Przeciwutleniacze: Zawiera
Barwniki: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza /100 g |
---|
Wartość energetyczna | 740 kJ / 180 kcal |
Tłuszcz | 20 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0,7 g |
Witamina A | 600 µg (75 %*) |
Witamina D | 5 µg (100 %*) |
*% referencyjnych wartości spożycia | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 500
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Bunge Polska Sp.zo.o.
Bunge Polska Sp.zo.o.
ul. Niepodległości 42
88-150 Kruszwica