Sposób przygotowania:
Włożyć jedną torebkę do filiżanki. Zalać 200 ml wrzącej wody. Zaparzać 4-5 minut.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Do produkcji tej herbatki owocowej wykorzystano mieszankę leśnych owoców jeżyny, maliny, jagód oraz soku z czarnej porzeczki. Smaczny i aromatyczny napar doskonale gasi pragnienie w upalne dni, a w chłodne, podany na ciepło, rozgrzewa. Zapakowany jest w osobne torebki oraz hermetyczne opakowanie, typu "struna", co gwarantuje jego świeżość. Nieobecność teiny w herbatkach owocowych sprawia, że są one idealną propozycją dla najmłodszych.
Zawiera lukrecję - chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożycia.
Herbatka owocowa aromatyzowana o smaku jeżyny z jagódką i maliną w torebkach do zaparzania.