Należy spożyć do: data na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +7 °C.
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Sałatka śledziowa z warzywami.
Produkt może zawierać:
skorupiaki,
gluten,
mleko,
soję i
seler.
29 % ziemniaki gotowane
olej rzepakowy
15 % krojone filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) (7,5 % marynowane filety śledziowe, 7,5 % solone filety śledziowe)
9,2 % marchew gotowana
8 % kukurydza konserwowa
woda
6,7 % ogórek konserwowy
cukier
sól
ocet spirytusowy
mielona gorczyca
kurkuma
żółtko jaja
skrobia modyfikowana
regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas octowy)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, skorupiaki, mleko, soja
Zawiera: jaja, ryba, gorczyca
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Energia | 1060 kJ / 256 kcal |
Tłuszcz | 22,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,9 g |
Węglowodany | 10,6 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 3,4 g |
Sól | 1,5 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Wymiar liczbowy: 140
Rozmiar opakowania: 140
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Lisner Poznań Sp. z o.o. Sp. k.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska