Monini S.p.A.
S.S. Flaminia Km. 129
06049 Spoleto (PG)
Włochy
Sposób użycia: Nie podgrzewać. Najlepiej dodać bezpośrednio do świeżo ugotowanego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Ewentualne rozwarstwienie składników nie stanowi wady produktu.
Sos Pesto z Rukolą.
oliwa z oliwek 34%
rukola 30%
bazylia 12%
orzechy nerkowca
ser Pecorino Romano ChNP (mleko, sól, podpuszczka) 5%
ser Grana Padano ChNP (mleko, sól, podpuszczka, zawiera lizozym z jaj) 5%
sól
orzeszki pinii
włókno roślinne
skrobia kukurydziana
czosnek
fruktoza
regulator kwasowości: E270
mączka chleba świętojańskiego
Zawiera: orzechy nerkowca, jaja, mleko
| w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1709 kJ |
Wartość energetyczna | 414 kcal |
Tłuszcz | 41,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,0 g |
Węglowodany | 3,8 g |
w tym cukry | 2,3 g |
Białko | 6,2 g |
Sól | 1,6 g |
Wymiar liczbowy: 190
Tekst dowolny o pochodzeniu: Produkt włoski
Cechy: z oliwą z oliwek Monini
Rozmiar opakowania: 190
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Monini POLSKA Sp. z o.o.
MONINI Polska Sp. z o.o.
ul. Murawa 12-18
61-655 Poznań