Rady
- Polewy i lukry należy dekorować przed ich zastygnięciem.
- Kremy i bitą śmietanę najlepiej dekorować bezpośrednio przed podaniem.
Najlepiej spożyć przed końcem: na spodzie kartonika.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Inspiracji szukaj na: www.oetker.pl
Baw się i dekoruj z fantazją swoje ciasta i desery perełkami cukrowymi Dr. Oetkera.
Zastosowanie
Do dekoracji ciast, lodów, deserów i gofrów.
Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce
cukier
skrobie (PSZENNA, kukurydziana)
syrop glukozowy
koncentraty z jabłka, cytryny, rzodkiewki, kartamusa, słodkich ziemniaków, soku z buraka
barwniki (ryboflawiny, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilín, karoteny, antocyjany)
oleje roślinne (kokosowy, rzepakowy)
substancje glázurujące (wosk pszczeli biały i żółty, wosk carnauba)
Zawiera: pszenica
Barwniki: Zawiera
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Energia | 1632 kJ/384 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 0 g |
Węglowodany | 96 g |
w tym Cukry | 75 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Wymiar liczbowy: 80
Rozmiar opakowania: 80
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
www.oetker.pl
serwis@oetker.pl
585 111 001