Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed ciepłem.
Milka Mmmax Chocolate & Biscuit to rozpływająca się w ustach czekoladowa rozkosz. Połączenie herbatnika, kakaowego i mlecznego nadzienia oraz czekolady Milka z mleka alpejskiego. Otwórz tabliczkę Milka Mmmax Choco & Biscuit i pozwól sobie na chwilę czekoladowej rozkoszy! Od ponad 100 lat inspirujemy chwile prawdziwej
więzi między rodzinami, przyjaciółmi i nieznajomymi!
Dlatego wszystkie produkty Milka zachęcają
do wspólnego cieszenia i dzielenia się nimi.
Herbatnik (13 %), Kremowe Nadzienie Kakaowe (28 %) I Kremowe Nadzienie Mleczne (18 %) W Czekoladzie Mlecznej Z Mleka Alpejskiego.
Alergeny zostały oznaczone pogrubioną czcionką w składnikach
MOŻE ZAWIERAĆ INNE ORZECHY ORAZ JAJA.
e 300 g
Nadzienie mleczne zawiera 7 % odtłuszczonego mleka w proszku.
Składniki: cukier, olej palmowy, mąka PSZENNA, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone MLEKO w proszku, serwatka w proszku (z MLEKA), tłuszcz MLECZNY, kakao w proszku (1 %), emulgator (lecytyny SOJOWE), syrop glukozowy, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH, sól, substancje spulchniające (E 500, E 503), aromaty (zawierają MLEKO)
Może zawierać: orzechy brazylijskie, orzechy nerkowca, jaja, orzechy makadamia / orzechy queensland, orzeszki pekan, pistacje/orzechy pistacjowe, orzechy włoskie
Zawiera: orzechy laskowe, mleko, soja, pszenica
| per 100g | | 33.33 g | % 33.33 g |
---|
Wartość energetyczna | 2344 kJ | | 781 kJ | 9 % |
| 562 kcal | | 187kcal | 9 % |
Tłuszcz | 35.00 g | | 12.00 g | 17 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20.00 g | | 6.60 g | 33 % |
Węglowodany | 56.00 g | | 18.00 g | 7 % |
Cukry ogółem | 47.00 g | | 16.00 g | 17 % |
Błonnik | 2.10 g | | 0.70 g | |
Białko | 4.90 g | | 1.60 g | 3 % |
Równoważna zawartość soli | 0.28 g | | 0.09 g | 2 % |
Wymiar liczbowy: 300
Rozmiar opakowania: 300
Jednostka (tekst opisowy): g
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 33,3 g = 4 kostki. Opakowanie zawiera 9 x 4 kostki.
Producent: Mondelez Polska S.A.
Mondelez Polska S.A.
ul. Domaniewska 49, 02-672 Warszawa
801 066 006