Chronić przed ciepłem i wilgocią.
Owocowe żelko-pianki
syrop glukozowy
cukier
dekstroza
żelatyna
kwas: kwas cytrynowy
koncentraty owocowe i roślinne: krokosz, marchew, spirulina, jabłko, rzodkiew, batat, cytryna, czarna porzeczka, hibiskus, wiśnia
aromat
substancja glazurująca: wosk pszczeli biały i żółty, wosk carnauba
syrop z cukru inwertowanego
| na 100 g | Rl* na porcję (25 g) |
|---|
| Wartość energetyczna: | 1452 kJ/342 kcal | 4% |
| Tłuszcz: | <0,5 g | <1% |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,1 g | <1% |
| Węglowodany: | 77 g | 7% |
| w tym cukry: | 47 g | 13% |
| Białko: | 6,6 g | 3% |
| Sól: | 0,03 g | <1% |
| RI* = Referencyjna wartość spożycia. | | |
| Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). | | |
| Opakowanie zawiera 8 porcji. | | |
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 8 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 8 porcji.
Producent: HARIBO sp. z o.o.
Haribo Sp. z o.o.,
Aleje Jerozolimskie 142B,
02-305 Warszawa