Goong Panko Bułka tarta typu japońskiego 200 g

Nowy produkt

6,99 zł

5907501001664

szt

Przechowywać w suchym miejscu z dala od promieni słonecznych.
Panierka Panko ma lekką i delikatną teksturę, która sprawia, że panierowane nią produkty stają się bardziej chrupiące. Struktura Panko sprawia, że potrawa chłonie podczas smażenia znacznie mniej oleju, co zdecydowanie wpływa na poprawę walorów smakowych potrawy. Służy do panierowania mięs, ryb, owoców morza, serów oraz warzyw.
Sposób przyrządzania:
1. Wymieszać mąkę z jajkiem i wodą (konsystencja ciasta naleśnikowego)
2. W tak przygotowanym cieście zanurzyć produkt panierowany
3. Dokładnie obtoczyć w bułce tartej Panko
4. Smażyć na patelni lub w głębokim tłuszczu

Smacznego!
Panko bułka tarta typu japońskiego.
Jednostka miaryszt
mąka pszenna
woda
drożdże
sól
Zawiera: pszenica
Wartość odżywcza na 100 g produktu
Wartość energetyczna1576 kJ/ 372 kcal
Tłuszcz1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,6 g
Węglowodany74 g
w tym cukry3,5 g
Błonnik2,4 g
Białko14 g
Sól0,4 g

Wymiar liczbowy: 200
Cechy: odpowiedni dla wegan
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g

Producent: Pamapol S.A.

Pamapol S.A.
ul. Wieluńska 2,
97-438 Rusiec
www.spichlerzrusiecki.pl

Ostatnio oglądane