Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii - podane na wierzchu opakowania.
Mąka razowa powstaje podczas procesu przemiału całych ziaren zboża, czyli zarodka, bielma oraz łuski. Charakteryzuje się ciemną barwą, wyrazistym smakiem, znaczną zawartością błonnika pokarmowego, minerałów i witamin pochodzenia naturalnego.
www.sonko.pl
oddzielne 2 opakowania w środku - dłużej świeże
- źródło magnezu i cynku
- wysoka zawartość błonnika pokarmowego
- z inuliną (błonnik rozpuszczalny)
- bez dodatku cukrów*
- jedna kromka to 23 kcal
*zawiera naturalnie występujące cukry
Sonko - dbaj o siebie!
Spróbuj również
Lekkich wafelków w czekoladzie
Sonko 3 lekkie wafelki pełnoziarniste w ciemnej czekoladzie
Sonko 3 lekkie wafelki 3 ziarna w mlecznej czekoladzie
Sonko 3 lekkie wafelki z owsem w mlecznej czekoladzie
Pieczywo lekkie razowe. Pieczywo chrupkie, ekstrudowane.
Producent: Sonko Sp. z o.o.
Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1,
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce,
Polska
Do zobaczenia na:
www.sonko.pl
Facebook: /sonkodbajosiebie
Instagram: /sonkodbajosiebie